Menü Bezárás

,,Óv-Lak” Mini Bölcsődék

Cím: 3860 Encs, Május 1. út 1.

Telefonszám: 46/990-154

Email cím: ovlakcsana@gmail.com

„Óv-Lak” Mini Bölcsődék

(Szivárvány, Pillangó, Katica)

 

Encs Város Önkormányzata fenntartásában 2015. szeptember 1. napjától új szolgáltatás nyitotta meg kapuit Encs, Május 1. út 1. szám alatt.

 

Három családi napközi kezdte meg működését a gyermekjóléti alapellátás részeként. Családias környezetben biztosítjuk a gyermekek napközbeni ellátását, ahol a gyermekek létszáma csoportonként max. 7 fő.

 

A mini bölcsőde 20 hetes kortól fogad gyermekeket (elsősorban bölcsődés korúakat), ahol az életkoruknak megfelelő nappali felügyelet és étkeztetés is biztosított.

 

Mit nyújt?

 

Az intézmény hasonlít egy gyermekközpontú sokgyerekes családhoz, ahol meleg, szeretetteljes légkörben, személyre szóló, differenciált bánásmóddal járulunk hozzá a gyermekek személyiségének kibontakozásához. Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott hátteret biztosítsunk a gyermekek önfeledt játékához, mindennapi tevékenységéhez. Mivel a gyermekek kis létszámú csoportokban vannak a nap folyamán sokkal több idő jut egy-egy gyerekre, mint a hagyományos „nagy” létszámú csoportokban.

 

A mini bölcsőde a hatóságok által ellenőrzött keretek között működik. Az intézmény szakmai irányítását Vajkóné Zsiros Emese óvodavezető látja el.

 

Ellátási területünk: Encsi Járás közigazgatási területe

 

Felvételi rendünk: Minden év áprilisában tartjuk a felvételit, de szabad férőhely esetében évközben is fogadjuk a gyermekeket.

 

Szolgáltatás díja: a gyermekek személyi térítési díjat fizetnek, mely tartalmazza az étkeztetés költségét (441.-Ft/nap) és a gondozási térítési díjat (200.-Ft/nap).

 

Szeretettel várjuk az intézmény iránt érdeklődőket!

 

Érdeklődni személyesen vagy telefonon az intézményben lehet.

Cím: 3860 Encs, Május 1. út 1.

Telefonszám: 46/990-154

Email cím: ovlakcsana@gmail.com

Megszakítás