Menü Bezárás

ÚJ VEZETŐK AZ ENCSI INTÉZMÉNYEK ÉLÉN

Encs Város Önkormányzatának fenntartásában működő intézmények közül kettőben is intézményvezetői pályázatot hirdetett a Képviselő-testület. Ezek: az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár és a Pax Hálózatfejlesztő-Gondozási Központ.

A pályázat eredményeként két olyan intézményvezető került megválasztásra, aki már régóta az intézményben dolgozott, helyettesként vezette az intézményt.

Vezetőként azonban 5 évre most választották meg őket a képviselők.

 

A Pax Hálózatfejlesztő-Gondozási Központ vezetője Subert Tiborné lett.
Így mutatkozik be:
Születésemtől fogva encsi lakos vagyok, általános és középiskolai tanulmányaimat is itt végeztem. Férjemmel 30 éve házasságban élünk, amelyből két gyermek született. Fanni minőségügyi fejlesztő mérnök, Mátyás statikus tervező mérnök.
Felsőfokú tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Hajdúböszörményi Pedagógiai Főiskolai Kar szociálpedagógus szak (1998-2001), valamint a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar/Budapest/ szociális ágazati mester vezetőképzésen szereztem (2019-2020).
Képesítésnélküli nevelőként kezdtem a pályámat. 1999-ben a Gondozási Központ Család és Gyermeklóti Szolgálatnál, mint családgondozó tevékenykedtem. Majd 2002-ben a megyei fenntartású jelenleg TIREK Idősek Otthona mentálhigiénés munkatársa voltam 15 éven keresztül. Ott sajátítottam el a szakma alapjait, a demensellátás komplex feladatát.
2017 októberében intézményvezető helyettesként áthelyezéssel kerültem a PAX Hálózatfejlesztő-Gondozási Központba. 2022.01.01-től bizalmat szavazott számomra a Képviselő-testület az intézményvezetői feladatok ellátására. 22 éve dolgozom a szociális szférában.  Élethivatásomul a szociálissegítő-pályát választottam
Integrált intézményként kollégáimmal együtt arra törekszünk, hogy láthatatlan segítőként, a szociális ellátórendszer komplex feladatát ellátva a jövőben is minőségi munkát végezhessünk az encsi lakosok számára.

Az Encsi Művelődési és Sportközpont vezetője Vezse Attila lett.
Következőképpen ír magáról:
Az művelődési központ aktív látogatók jól ismerhetnek, mivel az elmúlt 27 évben az Kércsi Tibor igazgató mellett dolgoztam művelődés szervezőként.
Első diplomámat 1992-ben szereztem a Táncművészeti Főiskolán táncpedagógusként. Encsre kerülve munkám során sok encsi és abaúji gyerekkel szeretettem meg a tánc művészetét. 1994-ben kezdtem el dolgozni a művelődési központban, ahol a munkám megkövetelte, hogy felsőfokú szakirányi végzettséget szerezzek, aminek 2005-ben eleget tettem, a Nemzeti Művelődési Intézetben kulturális menedzseri diplomát szereztem. Ebben a munkakörben dolgoztam igazgatói megbízatásomig.
Vezetőként a kulturális törvény irányadásának megfelelően, továbbra is egy nyitott, kezdeményező, befogadó, a helyi hagyományokat erősítő, ugyanakkor innovatív intézményi keretben gondolkodom. Az egyes tagintézmények programkínálatának összeállításánál arra törekszem/törekszünk a kollégáimmal együtt, hogy minden korosztály megszólításra kerüljön. Ugyanakkor azt gondolom, nem csak igényeket kell kielégítenünk, de igényt generálnunk is. Fontosnak tartom továbbá a helyi civil szervezetekkel, egyesületekkel és más intézményekkel a programok koordinációját.
A jövőben is fő feladatomnak tekintem városunk jó hírének öregbítését és egyben az itt élők számára színvonalas, kulturális és sportélet biztosítását a meglévő lehetőségek legcélszerűbb kiaknázásával, új források felkutatásával, bevonásával.
Ajánlom figyelmükbe az intézményünk honlapját (EMSK.hu) és facebook oldalait ahol folyamatosan hírt adunk legfrissebb rendezvényeinkről.

A jó vezető pontosan olyan, mint egy kertész: felelősséget kell vállalnia azért, amit elültetett. Néha ki kell kapálnia a vadhajtásokat, de a jövőért dolgozik, azokért a gyümölcsökért, amelyek majd később fognak megérni.

                                                                                                                         Nelson Mandela

 KÍVÁNUNK MINDKÉT VEZETŐNEK JÓ EGÉSZSÉGET, SIKEREKET AZ INTÉZMÉNYÜK ÉLÉN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás