Menü Bezárás

Nemzedékek találkozója

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége minden éven megszervezi a megyei nyugdíjas klubjainak bemutatóját, seregszemléjét.

 

Sajnos az elmúlt két év kimaradt a patinás rendezvény életéből. 2021-ben azonban Encs lett a helyszíne az eseménynek. Az eredtileg a művelődési központban zajlottak volna a bemutatkozások, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a sportcsarnokban tették át a szervezők.

Mikola Gergely, Encs város polgármestere köszöntötte a vendégeket, majd Lukács-Pete Mária, a B.-A-Z. Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Szövetségének elnöke mondta el beszédét. A köszöntők sorát Veres Pál, Miskolc város polgármestere zárta, meghívta a nyugdíjasokat Miskolcra, a rendezvény következő helyszínére.

  

  

A műsort az encsiek  kezdték. Először, üde színfoltként az Encsi Zrínyi Ilona Általános Iskola diákjai, Nyitrainé Lukács Katalin kíséretében táncoltak, majd az Évgyűrűk Nyugdíjas klub énekkara abaúji népdalokat énekelt, Széplaki Gizella szavalt.

  

Következhettek a megye nyugdíjasai. Volt tánc, vidám jelenet, komoly és kevésbé komoly vers, ének. Igazán szép, igényes előadásokat láthattunk.

  

  

  

  

  

Köszönjük a szervezőknek a munkát, minden zökkenőmentesen, jól ment.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás