Menü Bezárás

Encsi Járási Nap

A szokásos megyei közfoglalkoztatási kiállítás helyett ezen az éven sokkal családiasabb hangulatban, Encsen gyültek össze az Encsi Járás települései. Szuper összefogással, jó szervezéssel szeptember első hetében sor került az I. Encsi Járási Napra.

 

Az Encsi Járás vezetője, Bene-Czeglédi Natália elhatározta, hogy összehozza a járás településeit. Fáradhatatlan lendülettel fogott a szervezésnek. A helyszín az encsi Városi Sportközpont udvara volt, mely ideális egy ilyen rendezvényhez. A települések a legjobb arcukat mutatva készítették el sátraikat. Mindenki igyekezett segíteni vagy egy jó műsorszámmal, vagy egy jó termékkel.
A háziasszony Bényi Ildikó volt.
Mikola Gergely, Encs város polgármestere és Bene-Czeglédi Natália, mint házigazda köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Réthy Pál közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár, dr. Gerőcs-Tóth Andrea, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő és Demeter Zoltán országgyűlési képviselő.
A műsorban tapsolhattak a jelenlévők a Csikuska táncosainak, az Illés Emlékzenekarnak.

  

Encs kiállítása is nagyon jól sikerült.

  

  

A látogató megkóstolhatta a járás ételeit. Minden sátor készült valami finomsággal.

Emellett vendégként a Gönci Járás néhány települése is megmutatta, milyen értékes munkát végeznek.

  

A zárásként Encs város képviseletében Major Éva önkormányzati képviselő, a Pénzügyi Bizottság elnöke átadta a vándorzászlót a következő helyszín, Forró polgármesterének, Györkei János Győzőnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás