Menü Bezárás

Tisztelt Encsiek!

Nagyon fontos kéréssel fordulok most Önökhöz: alkossuk meg közösen városunk következő, meghatározó 7 évére szóló stratégiáját! Olyan Encsen szeretnék néhány év múlva élni:

  • amely profitált az előttünk álló időszakból
  • amelynek jövőjét a város vezetői és lakói közösen határozták meg
  • amelyen mind büszkén és jó körülmények között élhetünk.

 

 

Remélem nem vagyok ezen elképzelésekkel egyedül, és partnerek lesznek abban, hogy mindezt elérjük. Hogy mire van elsőként ehhez szükség? – Merülhet fel a kérdés jogosan. Egy talán aprónak tűnő, de annál fontosabb lépésre: kérem, hogy töltsék ki az Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) lakossági kérdőívét.

 

Mi az ITS?

  • Szükséges feltétele annak, hogy Encs városa gazdaságfejlesztési, turisztikai és városfejlesztési pályázatokon tudjon indulni 2021-27 között.
  • Olyan középtávú időszakot, 7 évet felölelő, városfejlesztési dokumentum, amely célja, hogy Encsen a területi alapú, területi szemléletű tervezés megvalósítása, a települési fejlesztési célok, prioritások, intézkedések és programok rögzítése.

 

A célunk az, hogy az ITS-t minél több encsi véleményének meghallgatásával, közösen alkossuk meg. A lakossági kérdőív kitöltése erre ad lehetőséget, ezért arra biztatok mindenkit, hogy töltse ki, mondja el, hogy mit gondol a város jelenlegi helyzetéről, milyen irányba menjünk tovább a következő években! Számít a véleménye!

A kérdőívet megtalálják a https://exactproject.limequery.com/378373 oldalon.

Köszönettel:

 

Mikola Gergely

polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás