Menü Bezárás

VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!!

ENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

POLGÁRMESTERÉTŐL 

3860 ENCS, Petőfi út 75.

Telefon:(46) 385-611,

E-mail: onkormanyzat@encs.hu

Tárgy: ITS – jövőbeli tervezett vállalkozói

beruházásokkal összefüggő információkérés

 

Tisztelt Címzett!

 

Encs Város Önkormányzata megkezdte a 2021-2027-es európai uniós tervezési időszakra való felkészülést, amelynek elsődleges feladata az integrált településfejlesztési stratégia (ITS) felülvizsgálata, melyet 2021. nyarán elindítottunk.

Önkormányzatunk fontosnak tartja – összhangban 314/2012. (XI.8.) – Kormányrendelettel, hogy a fejlesztési célok meghatározása, ezáltal a következő időszakot szakmailag meghatározó integrált településfejlesztési stratégiánk teljes körűen előkészítésre kerüljön települési szinten, amibe az encsi székhellyel vagy telephellyel rendelkező cégek, vállalkozók is beletartoznak.

Tisztelettel kérem Önt, hogy a vállalkozása szolgáltasson adatot számunkra, hogy milyen pályázati, fejlesztési, beruházási elképzelései vannak a következő, 2021-2027-es uniós ciklusra, attól függetlenül, hogy az pályázati úton, vagy önerőből történik majd meg. Természetesen nem kidolgozott ötleteket is várunk, amennyiben középtávon a vállalkozása szándékozik az adott témakörben fejlesztést, beruházást megvalósítani.  Az új pályázati lehetőségeknél több esetben fontos kritérium, hogy a tervezett beruházások mindenképpen igazodjanak az ITS-hez, így a ciklus eredményességének függvénye a közös együttműködésünk.

Levelemhez mellékelt táblát (digitálisan elérhető a www.encs.hu weboldalon), kérem, kitöltve 2021. szeptember 3-ig küldje meg számunkra postán, emailen (strategia@encs.hu), vagy személyesen a hivatalunk portáján. Felmerülő kérdés esetén keresse bizalommal a munkatársaimat az elérhetőségeinken, vagy a fentebb megadott email címen.

Együttműködését és válaszát előre is köszönöm!

Encs, 2021. augusztus 17.

Tisztelettel:

 

Mikola Gergely

polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás